Beställ Pellets

Vi arbetar med att ta fram en ny, smart e-handelslösning. Under tiden kan du handla pellets genom något av de nedanstående alternativen.

Scandbio pellets

Ring vår kundtjänst på 020 - 418 419 eller mejla till kundtjanst@scandbio.com för att beställa pellets från Scandbio.

Mejla kundtjänst

SCANDBIO PELLETS ÅF

För dig som är ÅF klickar du dig vidare till neovapellets för att lägga din beställning på Scandbio produkter tills vidare eller ring kundtjänst.

Gå till neovapellets.se

VET INTE/NY KUND

Är du osäker på vilket varumärke du tidigare handlat eller är helt ny pelletskund så ringer du kundtjänst på 020 - 418 419.

Mejla kundtjänst

Vägen till naturlig energi

Vad är egentligen naturlig energi? För oss är svaret enkelt. Vi producerar enbart trädbränsle som är en del av det naturliga kretsloppet och som inte belastar framtidens miljön. Allt grundar sig på en 100 % förnybar energikälla och så har vi arbetat sedan starten 1982.

 
Men för oss handlar naturlig energi inte enbart om produkterna. Vi tar ett stort ansvar för miljöansvar genom våra certifieringar och sedan 2009 har vi minskat CO2-utsläppen med 46% vid transporter av färdiga produkter. Vi har krav på att våra transportörer ska använda sig av miljövänligare drivmedel och maskinerna som vi använder i våra fabriker körs på miljövänligt bränsle.

Vi lovar mer än pellets

Med Scandbio kan du känna dig trygg som kund. Vi utlovar pålitliga leveranser av produkter med en jämn och hög kvalitet. Vi kommer aldrig att äventyra hållbarheten i ekosystem, miljö, fabriker, produktion eller affärer. Vi finns alltid nära när du behöver oss och vi lovar att vara proaktiva och försöka förutse saker som kommer ske snarare än reagera när de sker.

Läs mer om vårt erbjudande