Under Elmia Scandinavian Horse Show den 25–29 oktober är vi på Scandbio givetvis på plats i vimlet. Du hittar oss i monter B04:62, och under lördagen och söndagen får vi besök av Emelie von Essen respektive Mikaela Alderin-Danielsson.

På plats i montern kommer de båda proffsryttarna att intervjuas om sina karriärer och sin träning samt ge dig bra träningstips – utifrån varsitt perspektiv; hoppning och dressyr.

Du har också möjligheten att vinna träningstillfällen med både Emelie och Mikaela. Mer detaljer om hur du tävlar finns längre ner på sidan.  


Program

Emelie von Essen
Lördag 28 oktober, klockan 14.00–15.00

Mikaela Alderin-Danielsson
Söndag 29 oktober klockan 13.00–14.00

Tävling
Tävla, och vinn ett träningstillfälle med Emelie von Essen eller Mikaela Alderin-Danielsson.

 

Så här tävlar du

• Besök Scandbio Stallpellets på Elmia Scandinavian Horse Show (monter B04:62), någon gång mellan den 25–29 oktober. 
• Ta en bild från ditt besök i vår monter. 
• Lägg upp bilden i ditt Instagramflöde tillsammans med hashtagen #scandbiostallpelletsmickan eller #scandbiostallpelletsemelie beroende på vem du vill vinna ett träningstillfälle med. Du måste ha en öppenprofil för att du ska kunna delta i tävlingen. 

Scandbios jury väljer ut de två bidrag de anser ger trevligast känsla och representerar Scandbios monter på bästa sätt. En tävlingsdeltagare väljs ut som vinnare till ett träningstillfälle med Mickan och en tävlingsdeltagare väljs ut som vinnare till ett träningstillfälle med Emelie. Vinnarna bekostar själva transporten till Mikaela eller Emelie som finns i Jönköpingstrakten. Träningstillfällena måste utnyttjas under 2017.