Stallpellets

Mjuk och lättmockad stallpellets med hög uppsugningsförmåga för hästboxar och andra djurboxar i liknande stallmiljöer. Gjord av svenskt kutterspån, främst från gran, och helt utan tillsatser. Dammar betydligt mindre än många andra strömedel.  Beställs i vår webbshop och köps i småsäck av 14 kg med leverans inom fem arbetsdagar vid beställning mellan 1 okt och 30 april. Pallen väger 840 kg och innehåller 60 säckar. 

Från 2142 kr / pall Handla Stallpellets i vår webbshop

Vinnande stallmiljö

Det finns gott om fördelar med Scandbio stallpellets för dig som använder den - du sparar tid, utrymme och pengar, både för dig och din häst.

Scandbios stallpellets är en 100 % naturlig produkt som lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur. Den tillverkas av torrt kutterspån från gran som mals ner utan att några onaturliga ämnen tillsätts.

4 fördelar med vår stallpellets

 • 100 % förnybar.

  Vår stallpellets är en helt förnybar energikälla som inte bidrar till en ökning av atmosfärens innehåll av koldioxid. Tillverkas av torrt kutterspån som mals ner utan att några onaturliga ämnen tillsätts.

 • 100 % garanti.

  Tack vare våra sju fabriker erbjuder vi dig alltid 100 % lagergaranti, var du än bor mellan Ystad och Sundsvall.

 • Snabb leverans.

  Leveranstiden är inom fem arbetsdagar, vad du än köper av oss mellan 1 oktober och 30 april. Övriga datum är leveranstiden inom tio dagar. Tack vare våra sju fabriker erbjuder vi dig alltid snabba leveranser, var du än bor mellan Ystad och Sundsvall.

 • 400 återförsäljare.

  Vill du handla genom en återförsäljare i stället för här på webbplatsen har du över 400 stycken att välja mellan.

Så enkelt skapar du en trivsam miljö i hästboxen

Steg-för-steg – så enkelt använder du Scandbios Stallpellets.

Så använder du stallpellets

Handla Scandbio Stallpellets online

Handla i vår webbshop

Du kan också kontakta vår kundtjänst