Scandbio kattpellets 6mm

Katter är särskilda på ett sådant sätt att om de har bestämt sig för något så är det så. Eller, de kanske inte alltid har »bestämt sig«. De bara gör. Som för att visa att nu var det så här det blev.
Nu har vi på Scandbio tagit oss an uppdraget att lära gamla – och unga – katter att sitta. På låda. Med pellets!

Vi förstår om både du och din katt är skeptiska. Men vi tror att det är dags nu. För ett helt naturligt, komposterbart och hygieniskt kattströ som dessutom dammar minimalt. Som luktar fräscht och som är skönt för ömtåliga tassar.

Vår kattpellets tillverkas av kutterspån från skandinaviska skogar. Resultatet blir ett naturligt strömaterial helt utan tillsatser; och ett miljövänligt och skonsamt alternativ för din katt.

Kattpellets

Kartongen är 5 kilo/10 liter. Vår kattpellets är tillverkad av kutterspån helt utan tillsatser och kemikalier. Neutraliserar urindoften på ett helt naturligt sätt utan tillsatser. 100% miljövänligt alternativ till kattsand.
Frakt ingår i priset.

En nyhet från skog till kattlåda

Hur gulliga och mysiga katter än är så har de en baksida. Ja, de har behov att uträtta och så är det med det. Men vet du vad? Nu erbjuder vi på Scandbio ett miljövänligt och helt naturligt kattströ som dessutom gör mankemanget kring kattlådan både fräschare och renare – och som ger lådan en lätt doft av gran.

Så här vänjer du din katt vid Kattpellets

Så vänjer du din katt

köp kattpellets i vår webbshop

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 020 - 418 419.