Processoperatör till Forsnäs

Som processoperatör hos oss får du en viktig roll i ett väl sammansvetsat team med kunniga och ambitiösa kollegor hos Skandinaviens ledande tillverkare inom fasta förädlade trädbränslen.

>> Hitta till Scandbios Forsnäs-fabrik.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med produktion av pellets, ta emot inkommande gods, utleverera färdigvara, planera produktionen och underhålla säckproduktionsenheten i samarbete med underhåll och Fabrikschefs. Du kommer att hantera inkommande gods, såsom sågspån, bränsle till pelletsproduktionen, pallar, plast, reservdelar med lastmaskin och truck tillsammans med leverantör. Du hanterar även utgående produkter tillsammans med kunder och kvalitetsdokumenterar pellets för utleverans.

Förväntningar på dig

Vi sätter hälsa och säkerhet högt och därför kommer du, som alla andra anställda, vara delaktig i att rapportera och åtgärda riskobservationer och tillbud.

Det är en fördel om du har förarbevis för truck-, lastmaskin och mobila plattformar, grundläggande datakunskaper och gärna någon teknisk utbildning.

Eftersom många av våra leverantörer jobbar internationellt är det viktigt att du klarar en enklare kommunikation på engelska och gärna något annat språk också.

Som person tror vi att du är en god lagspelare, kvalitetsmedveten, proaktiv och lösningsfokuserad. Du bidrar också till ett gott arbetsklimat med dina kollegor.

Fabriken går dygnet runt, 7 dagar i veckan med några veckors underhållsstopp under sommaren. Tjänsten ingår i ett skiftlag och vi kör kontinuerligt treskift.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett gott gäng med högt till tak och där hänsyn och respekt för andra människor är viktiga egenskaper som bygger förutsättningar för en trygg och säker arbetsplats. Du kommer till en bransch som präglas av medvind och utveckling, där Scandbio är den ledande aktören på den skandinaviska marknaden.

Våra värdeord är Närhet, Hållbarhet och Proaktivitet. Det är grunden i vårt varumärke och präglar allt vi gör.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till career@scandbio.com. Sista ansökningsdag är den 31 mars, men eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att vi får din ansökan så snart som möjligt. Märk din ansökan med ”Operatör Forsnäs”. Endast ansökningar inkomna till ovan angivna e-postadress beaktas.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Fabrikschef i Forsnäs Andreas Jacobsson tfn: 072-401 86 88

Om Scandbio

Scandbio är en del av Lantmännen-koncernen och marknadsledande i Skandinavien inom försäljning och tillverkning av träpellets och pulver för energi, uppvärmning, djurhållning och matlagning. Våra produkter är 100% förnybara och används av kraftvärmeproducenter, tillverkande industri, offentliga verksamheter och konsumenter. Den huvudsakliga marknaden är Sverige, men våra kunder finns också i övriga Östersjöregionen.

Scandbios verksamhet präglas av ansvar för människa och miljö. Du träffar våra 130 medarbetare på kontoren i Jönköping och danska Vejle, i de fem svenska fabrikerna och i fabriken i Lettland. Tillsammans har vi en kapacitet på 500 000 ton biobränslen och omsätter drygt 1 Mdr SEK.