STALLPELLETS – EFFEKTIVT OCH TIDSPARANDE

Genom att använda Scandbios stallpellets i stallet blir det lättare att mocka och hålla rent. Det är bara att blöta upp stallpellets för att de ska expandera och falla isär till spån – det tar ungefär 15 minuter – sedan är det bara att sprida spånet i boxen med hjälp av en grep. Scandbio spånpellets för häst är komprimerat spån, det gör att förvaringen av stallpellets tar betydligt mindre förvaringsutrymme i anspråk jämfört med andra strömaterial. Förutom enklare hantering och fräschare stallmiljö så upplever många också att luften i stallet känns friskare och renare.

Köp stallpellets i bulk

Stallpellet beställer du enkelt i vår webbshop. Om ni har frågor eller särskilda behov så går det också bra att kontakta vår säljavdelning. Kostnaden för leverans ingår alltid i priset.

Beställ stallpellets i vår webbshop

Fördelar med stallpellets på bulk

Det finns flera fördelar både för dig som kund och för miljön när du väljer att köpa stallpellets på bulk istället för säck.

Läs mer om fördelarna med stallpellets på bulk

köp stallpellets i småsäck

Stallpellet beställer du enkelt i vår webbshop. Om ni har frågor eller särskilda behov så går det också bra att kontakta vår säljavdelning. Kostnaden för leverans ingår alltid i priset.

Beställ stallpellets i vår webbshop

5 fördelar med stallpellets

Scandbios stallpellets kommer med många fördelar för att underlätta renhållningen i hästboxen. Vi listar fem viktiga fördelar med stallpellets.

Läs om fördelarna med stallpellets

100% naturligt strö till hästboxen

Scandbios stallpellets är en 100% naturlig produkt som lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur. Den tillverkas av torrt kutterspån som mals ner utan att några onaturliga ämnen tillsätts. Resultatet blir en mjuk och lättmockad stallpellets av premiumkvalitet med hög uppsugningsförmåga

En mjuk och lättmockad stallpellets

Sandbio stallpellets är mjuk och lättmockad. Den dammar betydligt mindre än många andra strömedel och är 100% naturlig produkt som lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur.  Den tillverkas av torrt kutterspån som mals ner utan att några onaturliga ämnen tillsätts. Scandbio stallpellets binder vätska väldigt väl, vilket gör mockningen betydligt lättare. Lukten naturaliseras av den naturliga grandoften, granen har också en desinficerande effekt. Efter mockning fyller du bara på lite ny vattnad stallpellets. 

Kontakta vår stallpelletssäljare

Stallpellets till häst

Skapa en mjuk och trivsam miljö för din häst, och också för dig, genom att använda Scandbios stallpellets i hästboxen. Mindre damm, lättare mockning och mjukare underlag.

Läs alla artiklar om stallpellets till häst

Stallpellets till hönshuset

Vill du ha ett miljövänligt och lättmockat strömaterial till hönshuset? Prova stallpellets i premiumkvalitet från Scandbio.

Så använder du Scandbio Stallpellets i hönshuset

Vill du bli kontaktad av våra säljare?

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare för att diskutera fördelarna med Scandbio stallpellets eller få en offert så går också bra att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.