Att stallmiljön är A och O för att få välmående hästar är en självklarhet. Men för att allt ska flyta på som det ska så måste både hästar och människor må bra. Hos Stall Denco ser man tydligt att en god stallmiljö – såväl som samarbetet mellan två- och fyrfota varelser – avspeglar hur hästarna presterar på tävling.

– Travhästar måste precis som alla hästar trivas i sin miljö för att prestera, säger Adde, som han också kallas. Mår hästarna bra så mår personalen bra, och mår vi bra så mår hästarna bra. Det låter kanske lite konstigt, men så är det.


Stall Denco har idag närmare åttio hästar och med en stadigt växande verksamhet är det viktigt att hitta stabilitet i kostnader för strö, foder och allt som rör stalldriften.

– All tid som vi slipper lägga på stallmiljön och allt runtomkring kan vi istället lägga på våra hästar och deras välmående och prestation. Vi har använt pellets i två år nu, och ja, det är så rent, så rent och så fräscht. Och väldigt enkelt att jobba med.


Förutom enklare hantering och fräschare stallmiljö så upplever Adde också att hästarna håller sig friska och pigga tack vare att luften är renare.

En mjuk och lättmockad Stallpellets

Scandbio stallpellets är mjuk och lättmockad. Den dammar betydligt mindre än många andra strömedel och är en 100 % naturlig produkt som lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur. Den tillverkas av torrt kutterspån från gran som mals ner utan att några onaturliga ämnen tillsätts.

Vad kostar Scandbio Stallpellets?
En pall med 60 säckar kostar från 2142 kr. 

Hur mycket Stallpellets går det åt?
En pall med Scandbio Stallpellets räcker till en hästbox för ett helt år.

Vart kan jag köpa Scandbio Stallpellets?
Scandbio Stallpellets går att beställa, via en återförsäljare, i vår webbshop

Handla Scandbio Stallpellets online

köp stallpellets i vår webbshop

 

Du kan även kontakta vår kundtjänst på 020 - 418 419.