Nellies vardag är fullspäckad, från morgon till kväll, och hon satsar alltid på att använda sig av kvalitet som underlättar hennes arbete. Därför använder Nellie Scandbio stallpellets. Tack vare att stallpellets är lätt att använda och är ett bra alternativ i hästboxen, samtidigt som det ger en ljus och fräsch look, har Nellie tid över till hästarna och bloggandet.

Varför använder du Scandbios stallpellets och vilka är fördelarna?
– Jag använder Scandbio för att det är lättarbetat och ger en fräsch och ljus look.

Vad är skillnaden med andra material och Scandbio stallpellets?
– Jag har använt spån innan och det dammar väldigt mycket. Fördelen med Scandbio stallpellets är att det dammar nästan ingenting. Spån är jobbigt när man mockar, men i och med att man vattnar stallpelletsen, undviker man dammet och det är lättare att jobba med.

Varför rekommenderar du Scandbio stallpellets?
– Det är ett väldigt bra alternativ för dig och hästen och ger en bra stallmiljö! Jag kan verkligen rekommendera Scandbio stallpellets.

Innan Nellie fyller hästboxen med stallpellets så vattnar hon den i en skottkärra så att den sväller och faller isär. När stallpelletsen har blivit till mjuka spån så fördelar hon och sprider ut den i hästboxen. Här kan du läsa mer i detalj om hur du använder stallpellets.

En mjuk och lättmockad Stallpellets

Scandbio stallpellets är mjuk och lättmockad. Den dammar betydligt mindre än många andra strömedel och är en 100 % naturlig produkt som lämpar sig perfekt till boxar för hästar och andra djur. Den tillverkas av torrt kutterspån från gran som mals ner utan att några onaturliga ämnen tillsätts.

Vad kostar Scandbio Stallpellets?
En pall med 60 säckar kostar från 2142 kr. 

Hur mycket Stallpellets går det åt?
En pall med Scandbio Stallpellets räcker till en hästbox för ett helt år.

Vart kan jag köpa Scandbio Stallpellets?
Scandbio Stallpellets går att beställa, via en återförsäljare, i vår webbshop

Handla Scandbio Stallpellets online

köp stallpellets i vår webbshop

 

Du kan även kontakta vår kundtjänst på 020 - 418 419.