Trygg energi med rätt nivå

Att kontrollera pelletsnivån och göra beställningar när den är låg, har som regel utförts av kunden själv. Den innovativa Nivåvakten från Scandbio förändrade hela processen för Kvänum Energi och deras kunder.

Ladda ner kundcase som pdf.

Nu behöver vi inte längre räkna ut och planera när bränsle ska leverans, speciellt vid långhelger och semesterperioder. Det känns tryggt. Bengt Nilsson, Kvänum Energi.

Så här fungerar Nivåvakten

Nivåvakten placeras på pelletsanläggningarna och bevakar kontinuerligt pelletsnivån. När det börjar bli tomt i anläggningen, skickas en signal till ordermottagningen, som då kan anordna transport och påfyllning av nya pellets. Scandbio tar därmed över hela ansvaret utan att kunden behöver göra någonting. Kunden kan känna sig trygg med att alltid ha pellets i anläggningen och den flexibla lösningen kan användas både via webben och i mobilen.

Läs mer om Nivåvakten

Är du intresserad av vår Nivåvakt?

Kontakta kundtjänst

 

Scandbio ser till så att du alltid har 100% naturlig pellets från hållbart skogsbruk och rätt nivå i din silo. Hållbart för både planeten och din ekonomi. Hör av dig, så hjälper vi dig.