Naturlig energi sedan 1982

Vad är egentligen naturlig energi? För oss är svaret enkelt. Vi producerar enbart trädbränsle som är en del av det naturliga kretsloppet och som inte belastar framtidens miljön. Allt grundar sig på en 100 % förnybar energikälla och så har vi arbetat sedan starten 1982.

Men för oss handlar naturlig energi inte enbart om produkterna. Vi tar ett stort ansvar för miljöansvar genom våra certifieringar och sedan 2009 har vi minskat CO2-utsläppen med 46% vid transporter av färdiga produkter. Vi har krav på att våra transportörer ska använda sig av miljövänligare drivmedel och maskinerna som vi använder i våra fabriker körs på miljövänligt bränsle.

 

4 av våra fördelar

Som Skandinaviens största trädbränsleföretag är vi ett mycket konkurrenskraftigt företag. Men bara för att vi är störst kommer vi inte sluta arbeta för att möta alla kunders krav och framtida utmaningar.

 1. 100 % förnybar.

  Trädbränsle är en förnybar energikälla som ger värme och välbefinnande. Pellets är en form av trädbränsle som vi hämtar från växtriket genom att pressa samman restprodukter från skogs- och sågverksindustrin, såsom flis och olika typer av spån. Förut var de här restprodukterna dyra att göra sig av med, men vi kom på att de kunde användas för att göra värme och elektricitet. Vi köper bara råvara från ansvarsfulla leverantörer som säkerställer återväxten och är certifierade för ett hållbart skogsbruk. Bra för miljön. Bra för kommande generationer. Bra för dig.

 2. Snabb leverans.

  Leveranstiden är inom fem arbetsdagar.

 3. 100 % garanti.

  Tack vare våra 6 fabriker erbjuder vi dig alltid 100 % lagergaranti, var du än är mellan Ystad och Sundsvall.

 4. 400 återförsäljare.

  Vill du handla genom en återförsäljare i stället för här på webbplatsen har du över 400 stycken att välja mellan.

Cannot perform runtime binding on a null reference