Naturlig energi sedan 1982

Vad är egentligen naturlig energi? För oss är svaret enkelt. Vi producerar enbart trädbränsle som är en del av det naturliga kretsloppet och som inte belastar framtidens miljön. Allt grundar sig på en 100 % förnybar energikälla och så har vi arbetat sedan starten 1982.

Men för oss handlar naturlig energi inte enbart om produkterna. Vi tar ett stort ansvar för miljöansvar genom våra certifieringar och sedan 2009 har vi minskat CO2-utsläppen med 46% vid transporter av färdiga produkter. Vi har krav på att våra transportörer ska använda sig av miljövänligare drivmedel och maskinerna som vi använder i våra fabriker körs på miljövänligt bränsle.

 

En hållbar värmekälla från Sveriges största pelletsproducent.

VÅRA FÖRDELAR FÖR DIG SOM KUND!
Vi köper bara råvara från ansvarsfulla leverantörer som säkerställer återväxten och är certifierade för ett hållbart skogsbruk. Vi är en av Sveriges största pelletsproducenter och vi har fullt fokus på just pellets. Det ger fler fördelar för dig som kund. 

 1. kvalitetsgaranti

  Varje dag kontrollerar vi så att vår pellets håller den premiumkvalitet som vi vill at den ska ha. Ju högre kvalitet pelletsen har, desto jämnare förbränning och högre verkningsgrad får du när du använder den. 

 2. nöjdhetsgaranti

  För oss är det viktigt att du som kund alltid är nöjd och vi gör vårt yttersta för att du alltid ska känna dig 100% trygg i ditt köp av vår pellets. 

 3. miljögaranti

  Vi använder svensk råvara från hållbart skogsbruk vilket ger ett lågt klimatavtryck när du använder vår pellets. Pellets är ett trädbränsle som produceras genom att pressa samman restprodukten sågspån från sågverksindustrin.

  Bra för miljön. Bra för kommande generationer. Bra för dig.