KÖP VÄRMEPELLETS FRÅN VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Värmepellets köper du enklast hos någon av våra återförsäljare eller i vår webbshop.

- VÅRA ÅTERFÖRSÄJARE HITTAR DU HÄR -

Till webbshoppen

PELLETS ELLER EL? VAD ÄR EGENTLIGEN BILLIGAST?

Vi reder ut begreppen och ger dig underlaget så att du kan räkna efter just dina förutsättningar.

Priser och prisutveckling

vad är värmepellets ?

Scandbios träpellets är en form av trädbränsle som vi hämtar från växtriket genom att pressa samman restprodukter från skogs- och sågverksindustrin.

Förut var de här restprodukterna dyra att göra sig av med, men vi kom på att de kunde användas för att göra värme och elektricitet. Vi köper bara råvara från ansvarsfulla leverantörer som säkerställer återväxten och är certifierade för ett hållbart skogsbruk.

Bra för miljön. Bra för kommande generationer. Bra för dig.

Läs mer

hur vill du elda med pellets ?

Att elda med värmepellets som primär uppvärmning i bostaden fungerar utmärkt. Med enkla medel konverterar du kostnadseffektivt din oljebrännare till en pelletsbrännare. Du får då en pelletsbrännare till ett lågt pris som är långt under de kostnader för primära uppvärmning som kommer med andra lösningar. Du kan också välja värmepellets som sekundär uppvärmningskälla genom att investera i en pelletskamin, eller använda en pelletskorg i din befintliga kamin eller eldstad.

Vad är en pelletskamin ?

EN ENERGISMART FAMILJ

Familjen Heikkinen bor sedan några år tillbaka i ett villaområde i Barnarp, strax söder om Jönköping. Den nybyggda villan värms upp med fjärrvärme men de saknade en levande värmekälla, och efter lite letande föll valet på en skorstenslös pelletskamin.
 

 

EN ENERGISMART FAMILJ

EN VÄRMEKÄLLA MED DUBBEL EFFEKT

"Vi gillar verkligen känslan man får när man kommer hem efter att ha varit ute och gått i naturen och kanske känner sig lite frusen. Då är det fantastiskt skönt och komma in och känna värmen från pelletskaminen."

EN VÄRMEKÄLLA MED DUBBEL EFFEKT

5 fördelar med pelletskamin

Vi listar fem stora fördelar som du får med en pelletskamin jämfört med en vedkamin.

Läs mer om fördelarna med pelletskamin

Effektiv och trivsam värme med pelletskamin

Värmen från en pelletskamin höjer inte bara trivseln i hemmet – jämfört med en braskamin finns flera fördelar när det gäller flexibilitet och hantering. Det lockade Emil Josefsson att välja pellets till den nybyggda villan i Jönköping.

Så får du trivsam värme med pelletskamin

@scandbio

Du kan följa Scandbio på Facebook.

Följ Scandbio på Facebook

köp värmepellets i vår webshop

 

KÖPA VÄRMEPELLETS
Värmepellets hittar du enklast hos någon av våra 400 återförsäljare, eller i vår webbshop. Idag säljs Scandbio värmepellets i pelletsstorlekarna 6 och 8 millimeter. Du kan välja om du vill köpa värmepellets i säck på pall, storsäck eller i bulk. Kostnaden för leverans ingår alltid i priset.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon på 020 - 418 419 eller via mejl.